Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda tenha yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zaruri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Binalarda kâin yangın bapları ve temel bapların cepheı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın kucakindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Kapıların yangına dayanıklılığı, yangına verilen kaldıklarında ne denli müddet ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu müddet, yangın merdiveni kapkaloriın yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıdem dumanın ve ali ısının autarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa muhakkak kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Panik pas sayesinde mideerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde evgin çıkış strüktürlabilir.

Antrparantez geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet sorunlemleri esnasında kullanıcılara vahim suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında giranbaha bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu baplar balkon kurtarmaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da sınırlı standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin tarafı keşik, yangın bapları çoğunlukla özel istila ve kapı menteşeleri gibi öteki yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa de yek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Binalarda istanbul Yangın kapısı fiyatları mukannen standartlarda vaziyet alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page